Thy-Mors Kvægdyrlæger

Produktionsdyr

Thy-Mors Kvægdyrlæger kontaktes på tlf: 92 72 80 80. 

Dyrlægegruppen Thy er en sammenslutning af 4 praksis i Thy som blev dannet i 2010. Vores landpraksis arbejder primært med kvæg og små drøvtyggere. Landpraksis skifter nu navn til Thy-Mors Kvægdyrlæger.

Vi tilbyder både akut behandling samt rådgivning både i formaliseret form (OSR-sundhedsrådgivningsaftaler) eller ad hoc. arbejde.

Thy-Mors Kvægdyrlæger har en række dyrlæger ansat med kompetencer indenfor de forskellige felter.

Thy- Mors Kvægdyrlæger har fuld døgnvagt for vores kvægklienter.

Vagten kontaktes på tlf: 92 72 80 80. Følg vejledningen i telefonen

Vores base er placeret i Videncenter Thy Mors i Thisted. Her residerer også Fjordland, hvorfor vi har en godt og konstruktivt samarbejde med deres konsulenter.

Vi har 4 dyrlæger som arbejder med rådgivning i kvægbesætninger, der alle er 4 uddannet kvægfagdyrlæger. Vi tilbyder rådgivning i alle typer kvægbesætninger: malkekvægbesætninger (konventionelle som økologiske), slagtekalvebesætninger samt fedekreatur besætninger. Rådgivningen kan enten være i formaliseret form som Modul 1 eller 2 sundhedsrådgivningsaftaler eller som basisaftale. Derudover tilbydes rådgivning i specifikke problemer ad hoc. Vi arbejder derudover en del med tværfaglig rådgivning. Vi har i øjeblikket rådgivningsaftale med over 12.000 malkekøer. Hertil kommer aftaler med flere slagtekalvebesætninger og fedekreaturbesætninger.

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.