Hjemmekonsultation

Hvis du slet ikke har mulighed for at bringe dit dyr til hospitalet...

Thy Dyrehospital tilbyder muligheden for at du kan få besøg af en dyrlæge til en hjemmekonsultation. 

Som udgangspunkt er der mulighed for hjemmekonsultatíon 2 eftermiddage om ugen, men i ferieperioder vil der ikke være helt så mange ledige tider.

Hvis du aftaler hjemmekonsultation med personalet over telefonen en given eftermiddag, skal du oplyse dit telefon nummer og derpå sørge for, at du hele tiden har din telefon på dig. Dyrlægen vil så ringe dig op i løbet af eftermiddagen og give en cirka tid for hvornår besøget vil foregå.     

Når du får besøg af dyrlægen derhjemme, er det hensigtsmæssigt hvis du har et bord som dyret kan komme op at stå på ved undersøgelsen, akkurat som det foregår i konsultationsrummet på hospitalet. 

Når du får en hjemmekonsultation, skal du ud over det sædvanlige konsultations honorar tillige betale for kørsel. Prisen for kørsel er 8 kr. pr. kilometer beregnet ud fra KRAK efter følgende kriterier:

Har du adresse syd for Koldby, beregnes afstanden i km fra Hurup Centrum og til adressen. Bor du nord for Koldby beregnes afstanden fra Silstrupparken 2 (Thy Dyrehospital) og til adressen. Der betales IKKE for returkørsel 

Efter konsultationens afslutning skal behandlingen afregnes med MobilePay, hvorefter du med det samme får tilsendt en kvittering på din e-mail. Ligeledes vil eventuelle recepter blive sendt til apotek på mail.  

En hjemmekonsultation bestilles ved at kontakte Thy Dyrehospital telefonisk, ganske som hvis du bestiller en almindelig konsultation på hospitalet i Thisted. Det skal bemærkes at en hjemmekonsultation kun kan  komme på tale såfremt vores personale under telefonsamtalen vurderer,  at der IKKE er tale om akutte og eller alvorlige lidelser som kræver øjeblikkelig hospitalsindlæggelse.

Vi kan IKKE tilbyde transport af akut syge dyr til hospitalet, da vi skal rundt på flere på hinanden følgende besøg samme dag.

En hjemmekonsultation indeholder samme faglige tilbud som en indledende konsultation på hospitalet, blot bringer vi "konsultationsrummet" hjem i dit eget hjem.

Ved en konsultation i hjemmet kan vi undersøge dit dyr klinisk, og vurderer derpå om vi kan færdiggøre behandlingen ambulant. Vi kan også ved ikke akutte lidelser udtage f.eks en blodprøve eller en svaberprøve fra et dårligt øre, og du kan så få svar på prøven dagen efter. Vi kan iværksætte simple behandlinger som f eks smertebehandling og antibiotika behandling. Hvis vi ikke lige har den aktuelle medicin med, kan vi udstede en recept til et apotek efter dit ønske. 

Hvis dyret mod forventning viser sig at være så alvorligt syg, at videre behandling kræver hospitalsindlæggelse, så må videre behandling henvises til Thy Dyrehospital.

Skulle den triste situation være opstået, at dit kæledyr er så gammelt eller sygt,  at det skal aflives, kan vi også være behjælpelige med det, MEN nye regler fra EU betyder at vi IKKE må transportere det aflivede dyr. Man vil derfor selv skulle transportere dyret op til Thy Dyrehospital, hvor vi kan videresende det til kremering, ELLER man kan begrave dyret hjemme, hvis man har mulighed for det.  

Du kan ringe for bestilling af hjemmekonsultation på vores sædvanlige telefonnummer: 96 19 80 80

Mvh

Fagdyrlæge Benthe Bak Jensen og Dyrlæge Arne Fink.

 

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.