Chipmærkning af hvalpekuld

Som opdrætter er man forpligtet til at chipmærke og registrere hvalpene inden de er 8 uger gamle. I den forbindelse er det fordelagtigt at sundhedstjekke og vaccinere hvalpene samtidigt, så de er sundhedsmæssigt i orden og godt beskyttede når de skal ud i nyt miljø. Hvalpene registreres i opdrætters navn. Når man som opdrætter får tilsendt registreringen fra Dansk Hunderegister overfører man hvalpen til de nye ejere.

Tidligere har vi tilbudt at registrere hvalpene direkte til de kommende ejere, men vi har erfaret, at der kan opstå udfordringer med at omregistrere hvalpene, hvis de kommende ejere springer fra i sidste øjeblik. Der bliver nemlig problemer, hvis de ikke vil samarbejde om at tilbagelevere de registreringspapirer, som de har fået tilsendt i forbindelse med chipmærkningen. Vi er derfor ophørt med denne fremgangsmåde. 

Vi vil dog gerne have følgende data tilsendt før chipmærkningen skal foregå:

Hvalpenes:
-race
-fødselsdato
-køn og farve
-navn/kendetegn


Oplysningerne sendes til info@dyrlaegegruppenthy.dk og mærkes "chipmærkning af hvalpekuld"

Vi skal helst have oplysningerne senest dagen før du kommer med hvalpene til mærkning.

Bemærk: Chipmærkning og vaccination af hvalpekuld afregnes straks i forbindelse med behandlingen, med mindre andet er aftalt med en af dyrlægerne på forhånd. Ellers kan vi ikke indberette til hunderegisteret. Vi modtager betaling via SWIP, MobilePay, betalingskort eller kontanter.

Hvis du har bestilt stambøger i Dansk Kennel Klub, med os som chipmærkende dyrlæge, er det ikke nødvendigt at udfylde denne side, da vi sender de individuelle chipnumre direkte til DKK.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.